ARTY

SMÅLÄNDSK
ART DECO

ARTY är ett av våra mest exklusiva mönster, inspirerat av konststilen ”Art Deco” som blommade upp i början av förra seklet. Vill du ha en möbel som utstrålar elegans är ”Arty” perfekt för dig. Snygg att kombinera ihop med små statyer i hårda naturmaterial som t.ex. porslin eller marmor i kombination med växter som går i samma färgton som möbeln.

NATURALLY

NATURLIGT VACKERT

Serien Naturally erbjuder produkter i matt, klarlackad massiv ek samt vitpigmenterad, oljad massiv ask vilket gör det möjligt att enkelt förvandla en Ikea-stomme till en exklusiv designmöbel. Lägg till ett par beslag i mässing för det där lilla extra!

QUILTED

STILRENT SVALL

Quilted utgörs av härligt böljande former och det gör sig lika bra på ett litet sängbord som på ett högskåp. Inred gärna ihop med mjuka former, men var inte rädd för att bryta av med inslag av något rakt för att skapa lite kontrast!

HORSE

Praktfull pålle

VI FORTSÄTTER ATT INSPIRERAS AV DJURVÄRLDEN, DEN HÄR GÅNGEN I FORM AV ETT AV NATURENS STÅTLIGASTE DJUR – HÄSTEN. DETTA MAJESTÄTISKA DJUR GÖR SIG LIKA BRA PÅ ETT HÖGSKÅP ELLER SÄNGBORD I BARNRUMMET, SOM DET GÖR SIG PÅ EN SKÄNK I VARDAGSRUMMET. KOMBINERA GÄRNA MED STÖRRE BLADVÄXTER OCH LITE ROLIGA MEN UDDA ATTIRALJER, TEX MED SPORTINSLAG. VARFÖR INTE LÅTA BARNEN VARA MED OCH BESTÄMMA!

PLAIN

SÄG DET MED FÄRG

Om du är i behov av en möbel som är lackad i en unik kulör men inte vill ha något mönster på fronten är ”Plain” ett utmärkt val för dig. Den släta fronten ger utrymme till att experimentera mer med kulörer och tillbehör. Vill man t.ex. ge mer fokus åt en snygg knopp är ”Fleur” i gjutjärn en rekommendation ifrån oss. Med ”Plain” kan du verkligen låta fantasin flöda!

PINEAPPLE

MOTIV FRÅN VÄRMEN

Pineapple för tankarna vidare till varma stränder och avkoppling. Ett läckert, iögonfallande mönster som definitivt kommer att bli snackisen där hemma! Snygg som sideboard eller varför inte som hurts till kontoret? Till denna varianten har vi valt ben med mässingsfot och knopp i mässing, men låt gärna inslag av naturen ta mer plats som t.ex. handtag i läder.

LINE

MODERN RETROKÄNSLA

Line är ett mångsidigt mönster. Det passar till modern inredning men också till inredning som går lite mer mot retro. Allt beror på hur du kombinerar det. Här har vi valt att låta mönstret vara i fokus och istället öppnas luckorna med ett tryck/öppna-beslag. Sätt gärna upp ett par häftiga tavlor eller kanske ett metallnät där du hänger upp fotografier på vänner och familj!

FLOWER

ASIATISK INSPIRATION

Vi tar oss ifrån Sverige en stund och beger oss till Asien. Flower är flora i härlig, orientalisk stil. På bilden ser du att vi har kombinerat möbeln med mycket naturliga inslag och diskreta färgtoner. Vill du ha en möbel som verkligen tar dig österut rekommenderar vi Flower som högskåp i kulören ”Rusty red”, benet ”Chantarelle” i samma kulör och beslag i mässing. Ursnyggt!

FLAMINGO

FEstlig fågel

Vi tycker att inslag ur faunan ska få ta sin plats på våra fronter. Flamingons vackra, mjuka former i en ljusrosa kulör skapar en vacker och rolig möbel. Här har vi skapat en garderob till barnrummet som är inrett med hyllor och klädhängare. Lägg gärna till lite mjukisdjur i en korg bredvid eller i skåpet. Och du, glöm inte att förankra ditt skåp i väggen!

ELL

STILREN diskretion

Ibland önskar man något lite enklare och då kommer Ell bra till hands. Ell är ett unikt mönster på så sätt att det upplevs nästan som tredimensionellt men samtidig utstrålar diskretion. Inred tillsammans med neutrala växter  och gärna en läcker trästol med vävd sits!

UTSTÄLLNINGSMÖBLER

KLÄM OCH KIKA

VÅRA MÖBLER FINNS HOS

EKHOLMS FÄRGGROSS

Fridhemsvägen 8, Jönköping

EKHOLMS FÄRGCENTER

Bataljonsgatan 2B, Jönköping

BOHMAN & SON

Bagaregatan 1, Habo

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Modern design

Personlig inredning

Möbler för hela familjen

För att du ska få en så bra upplevelse som möjligt använder den här webbplatsen cookies.